000 01378cam a2200337 i 4500
001 xx002799290
003 NUKAT
005 20241231101918.0
008 130412s2013 pl a |000 0 pol c
020 _a9788375834406
035 _a(OCoLC)840333698
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_92697
245 1 0 _aOcena ryzyka zdrowotnego w zakładach gastronomicznych na wybranych przykładach /
_cEwa Barbara Czarniecka-Skubina.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2013.
300 _a247 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v415
504 _aBibliogr. s. [217]-241.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aHigiena żywności
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9108432
650 7 _aRyzyko zdrowotne
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9108433
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xwarunki zdrowotne
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9108434
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v415
_963780
920 _a978-83-7583-440-6
942 _cBK
_00
999 _c42033
_d42033