000 01055cam a2200313 i 4500
001 zz2003808135
003 NUKAT
005 20241231104007.0
008 030718s1980 xxka |001 0 eng c
020 _a0408709413
035 _a(OCoLC)1413002115
040 _aLUBL 58/HR
_cLUBL 58/HR
_dLUBL 58/LL
_dKR 197/EW
_dOLSZT 003/WO
044 _axxk
_axxu
100 1 _aRoy, James Henry Barstow
_d(1922-2013).
_942573
240 1 0 _aCalf
_l(ang.)
245 1 4 _aThe calf /
_cJ. H. B. Roy.
250 _a4th ed.
260 _aLondon ;
_aBoston :
_bButterworths,
_ccop. 1980.
300 _a[6], 441, [1] s., [1] s. tabl. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aStudies in the Agricultural and Food Sciences
504 _aBibliogr. przy rozdz.
710 2 _aButterworth's Scientific Publications.
_4pbl
_943702
830 0 _aStudies in the Agricultural and Food Sciences
_966254
920 _a0-408-70941-3
942 _cBK
_00
999 _c42222
_d42222