000 | 01501cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002830314 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103942.0 | ||
008 | 130518s2013 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327509338 | ||
035 | _a(OCoLC)848203896 | ||
040 |
_aKR 93/ML _cKR 93/ML _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 1: Ogólne wytyczne rekrutacji, wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających PN-ISO 22935-1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 22935-1:2013-05 |
246 | 1 | 3 | _aMilk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2013. |
||
300 |
_a24, [2] s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 03.100.30; 67.100.01. | ||
500 | _aZawiera tab. | ||
504 | _aBibliogr. s. 24. | ||
590 | _aWprowadza ISO 22935-1:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 29 kwietnia 2013 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 22935-1:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 29 kwietnia 2013 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-275-0933-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c42311 _d42311 |