000 01501cam a2200337 i 4500
001 xx002830314
003 NUKAT
005 20241231103942.0
008 130518s2013 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788327509338
035 _a(OCoLC)848203896
040 _aKR 93/ML
_cKR 93/ML
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczne - Analiza sensoryczna - Część 1: Ogólne wytyczne rekrutacji, wyboru, szkolenia i monitorowania oceniających PN-ISO 22935-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 22935-1:2013-05
246 1 3 _aMilk and milk products - Sensory analysis - Part 1: General guidance for the recruitment, selection, training and monitoring of assessors
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2013.
300 _a24, [2] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 03.100.30; 67.100.01.
500 _aZawiera tab.
504 _aBibliogr. s. 24.
590 _aWprowadza ISO 22935-1:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 29 kwietnia 2013 r.
590 _aWprowadza ISO 22935-1:2009, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 29 kwietnia 2013 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-275-0933-8
942 _cBK
_00
999 _c42311
_d42311