000 01107cam a2200277 i 4500
001 xx002875857
003 NUKAT
005 20241231111013.0
008 130712s1979 xxka |101 0 eng c
020 _a0853348057
035 _a(OCoLC)857907893
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
245 0 0 _aSugar, science and technology /
_ced. by G. G. Birch and K. J. Parker.
260 _aLondon :
_bApplied Science Publishers Ltd,
_ccop. 1979.
300 _aXII, 475 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aS. przytyt.: "An industry-university co-operation Symposium organised under the auspices of the National College of Food Technology, University of Reading, 4-7 April, 1978".
504 _aBibliogr. przy ref. Indeks.
650 7 _aCukier
_xwytwarzanie i rafinowanie
_vkonferencje.
_2kaba
_9108715
700 1 _aBirch, Gordon Gerard
_d(1934- ).
_eRed.
_933739
700 1 _aParker, Kenneth John.
_eRed.
_933761
920 _a0-85334-805-7
942 _cBK
_00
999 _c42489
_d42489