000 | 01098cam a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002928425 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114537.0 | ||
008 | 131010s1992 pl a f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)863083378 | ||
040 |
_aKR 197/JG _cKR 197/JGs _dKR 197/MM |
||
245 | 0 | 0 |
_aBezpieczeństwo i higiena pracy w przemyśle piwowarskim : _bpraca zbiorowa / _c[aut. Janusz Adamski et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bStowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego, _c1992. |
||
300 |
_a708 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa końcu publikacji skorowidz aktualnych aktów prawnych regulujacych sprawy BHP mogących mieć zastosowanie w zakładach przemysłu piwowarskiego. | ||
650 | 7 |
_aPiwowarstwo _vpodręczniki. _2kaba _9101392 |
|
700 | 1 |
_aAdamski, Janusz _c(inżynier). _943340 |
|
710 | 2 |
_aStowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego. _4pbl _913757 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c43053 _d43053 |