000 01466cam a2200349 i 4500
001 xx002910949
003 NUKAT
005 20241231113353.0
008 130918s2013 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375834857
035 _a(OCoLC)860505210
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKowalska, Jolanta
_c(technolog żywności).
_943353
245 1 0 _aWpływ modyfikacji składu surowcowego, aglomeracji i powlekania napoju kakaowego w proszku na właściwości fizyczne, chemiczne, zdrowotne i sensoryczne /
_cJolanta Kowalska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2013.
300 _a131 s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v438
504 _aBibliogr. s. 119-129.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aKakao
_xjakość.
_2kaba
_9109195
650 7 _aKakao
_xskład chemiczny.
_2kaba
_9109196
650 7 _aProszki żywnościowe
_xjakość.
_2kaba
_9109197
650 7 _aProszki żywnościowe
_xskład chemiczny.
_2kaba
_9109198
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v438
_963780
920 _a978-83-7583-485-7
942 _cBK
_00
999 _c43067
_d43067