000 | 01466cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002910949 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113353.0 | ||
008 | 130918s2013 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788375834857 | ||
035 | _a(OCoLC)860505210 | ||
040 |
_aSIEDL 001/EC _cSIEDL 001/EC _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKowalska, Jolanta _c(technolog żywności). _943353 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ modyfikacji składu surowcowego, aglomeracji i powlekania napoju kakaowego w proszku na właściwości fizyczne, chemiczne, zdrowotne i sensoryczne / _cJolanta Kowalska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2013. |
||
300 |
_a131 s. : _bil. (w tym kolor.) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie = _aTreatises and Monographs ; _v438 |
|
504 | _aBibliogr. s. 119-129. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aKakao _xjakość. _2kaba _9109195 |
|
650 | 7 |
_aKakao _xskład chemiczny. _2kaba _9109196 |
|
650 | 7 |
_aProszki żywnościowe _xjakość. _2kaba _9109197 |
|
650 | 7 |
_aProszki żywnościowe _xskład chemiczny. _2kaba _9109198 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v438 _963780 |
|
920 | _a978-83-7583-485-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c43067 _d43067 |