000 01456cam a2200349 i 4500
001 xx002911084
003 NUKAT
005 20241231113359.0
008 130918s2013 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375834994
035 _a(OCoLC)860506283
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aOstrowska-Ligęza, Ewa.
_943359
245 1 0 _aWpływ aglomeracji i powlekania na właściwości ogólne, mechaniczne, sorpcyjne, chemiczne i cieplne preparatów z mleka w proszku /
_cEwa Ostrowska-Ligęza.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2013.
300 _a171 s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v446
504 _aBibliogr. s. 155-169.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aMateriały
_xwłaściwości mechaniczne.
_2kaba
_974453
650 7 _aMleko w proszku
_xjakość.
_2kaba
_9109159
650 7 _aMleko w proszku
_xskład chemiczny.
_2kaba
_9109160
650 7 _aMleko w proszku
_xwłaściwości cieplne.
_2kaba
_9109161
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v446
_963780
920 _a978-83-7583-499-4
942 _cBK
_00
999 _c43073
_d43073