000 01282cam a2200289 i 4500
001 zz2003806812
003 NUKAT
005 20251208203653.0
008 030522s1980 pl a |000 0 pol c
020 _a8300016066
035 _a(OCoLC)749163714
040 _aLUBL 58/LL
_cLUBL 58/LL
_dLUBL 58/LK
_dKR197/JG
245 0 0 _aĆwiczenia z technologii żywności :
_btechnologie kierunkowe : opracowanie zbiorowe /
_cpod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: A. Brudzyński et al.].
260 _aWarszawa :
_bSGGW-AR,
_c1980.
300 _a299 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
504 _aBibliogr. przy ćwiczeniach.
700 1 _aJarczyk, Andrzej
_d(1933- ).
_eRed.
_0n 97039946
_95963
700 1 _aBrudzyński, Andrzej
_d(1924-2015).
_0n 95102011
_91720
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).
_4pbl
_0n 93122195
_914184
830 0 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
_0t 95018356
_963850
920 _a83-00-01606-6
942 _cBK
_00
999 _c43661
_d43661