000 01339cam a2200337 i 4500
001 xx003002618
003 NUKAT
005 20241231092809.0
008 140116s2013 pl a |000 0 pol c
020 _a9788373653207
035 _a(OCoLC)869920186
040 _aKR U/maj
_cKR U/maj
100 1 _aPawlikowski, Bogusław.
_944244
245 1 0 _aTechnologie wykorzystywania mechanicznie odzyskiwanego mięsa z karpi /
_cBogusław Pawlikowski, Andrzej Dowgiałło.
260 _aKoszalin :
_bWydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej,
_c2013.
300 _a84 s. :
_bil. (gł. kolor.) ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMonografia / Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny
500 _aW serii gł.: nr 255.
504 _aBibliogr. s. 83-84.
650 7 _aKarp
_xprzerób.
_2kaba
_9109933
650 7 _aProdukty połowu
_xprzerób.
_2kaba
_976769
700 1 _aDowgiałło, Andrzej.
_936348
710 2 _aPolitechnika Koszalińska.
_bWydawnictwo Uczelniane.
_4pbl
_941598
830 0 _aMonografia - Politechnika Koszalińska. Wydział Mechaniczny
_967642
830 0 _aMonografie - Politechnika Koszalińska
_x0239-7129
_vnr 255
_966858
920 _a978-83-7365-320-7
942 _cBK
_00
999 _c44257
_d44257