000 00996cam a2200265 i 4500
001 xx003085796
003 NUKAT
005 20241231102304.0
008 140428s1969 xxua |001 0 eng c
035 _a(OCoLC)879534794
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
100 1 _aScott, Milton L.
_d(1915- ).
_912822
240 1 0 _aNutrition of the chicken
_l(ang.)
_0t 2014110325
_967690
245 1 0 _aNutrition of the chicken /
_cby Milton L. Scott, Malden C. Nesheim, Robert J. Young ; Department of Poultry Science, Graduate School of Nutrition.
260 _aIthaca :
_bM. L. Scott & Associates,
_c1969.
300 _a[6], 511 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aKury
_xżywienie.
_2kaba
_973981
700 1 _aNesheim, Malden C.
_99973
700 1 _aYoung, Robert J.
_d(1923- ).
_916033
942 _cBK
_00
999 _c44653
_d44653