000 01401cam a2200349 i 4500
001 xx003153221
003 NUKAT
005 20241231110815.0
008 140731s2014 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327530783
035 _a(OCoLC)890397396
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aTłuszczowe przetwory mleczne i masło - Oznaczanie kwasowości tłuszczu (Metoda odniesienia) PN-ISO 1740 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 1740:2014-07
246 1 3 _aMilkfat products and butter - Determination of fat acidity (Reference method)
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 1740:2014-07
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2014.
300 _a12, [2] s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10 ; 100.30.
504 _aBibliogr. s. 12.
530 _aDostępne także w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.
590 _aWprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 2 _aWydawnictwa Normalizacyjne.
_4pbl
_940972
920 _a978-83-275-3078-3
942 _cBK
_00
999 _c45152
_d45152