000 | 01401cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003153221 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110815.0 | ||
008 | 140731s2014 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327530783 | ||
035 | _a(OCoLC)890397396 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aTłuszczowe przetwory mleczne i masło - Oznaczanie kwasowości tłuszczu (Metoda odniesienia) PN-ISO 1740 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 1740:2014-07 |
246 | 1 | 3 | _aMilkfat products and butter - Determination of fat acidity (Reference method) |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 1740:2014-07 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2014. |
||
300 |
_a12, [2] s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10 ; 100.30. | ||
504 | _aBibliogr. s. 12. | ||
530 | _aDostępne także w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 1740:2004, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne. _4pbl _940972 |
|
920 | _a978-83-275-3078-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c45152 _d45152 |