000 | 01368cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003153192 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110814.0 | ||
008 | 140731s2014 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327530790 | ||
035 | _a(OCoLC)890397441 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko w proszku i przetwory mleczne w proszku - Oznaczanie wskaźnika nierozpuszczalności PN-ISO 8156 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 8156:2014-07 |
246 | 1 | 3 | _aDried milk and dried milk products - Determination of insolubility index |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 8156:2014-07 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2014. |
||
300 |
_a18 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 16. | ||
530 | _aDostępne także w wersji elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 8156, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 8156, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN 21 lipca 2014 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Normalizacyjne. _4pbl _940972 |
|
920 | _a978-83-275-3079-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c45153 _d45153 |