| 000 | 01059cam a2200289 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003188666 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231112155.0 | ||
| 008 | 140916s2014 pl a f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788375835670 | ||
| 035 | _a(OCoLC)892592954 | ||
| 040 |
_aKR U/RB _cKR U/RB _dKR U/RB _dKR U/GZs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aWybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / _cpod red. Stanisława Błażejaka. |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2014. |
||
| 300 |
_a75, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 650 | 7 |
_aDrożdże (czynnik fermentacyjny) _xprodukcja i handel. _2kaba _9109725 |
|
| 650 | 7 |
_aGorzelnictwo. _2kaba _972324 |
|
| 650 | 7 |
_aPiwowarstwo. _2kaba _976053 |
|
| 700 | 1 |
_aBłażejak, Stanisław. _eRed. _927232 |
|
| 710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
| 920 | _a978-83-7583-567-0 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c45278 _d45278 |
||