000 01059cam a2200289 i 4500
001 xx003188666
003 NUKAT
005 20241231112155.0
008 140916s2014 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375835670
035 _a(OCoLC)892592954
040 _aKR U/RB
_cKR U/RB
_dKR U/RB
_dKR U/GZs
245 0 0 _aWybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego /
_cpod red. Stanisława Błażejaka.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2014.
300 _a75, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aDrożdże (czynnik fermentacyjny)
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_9109725
650 7 _aGorzelnictwo.
_2kaba
_972324
650 7 _aPiwowarstwo.
_2kaba
_976053
700 1 _aBłażejak, Stanisław.
_eRed.
_927232
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
920 _a978-83-7583-567-0
942 _cBK
_00
999 _c45278
_d45278