000 01024cam a2200277 i 4500
001 xx003191737
003 NUKAT
005 20241231112256.0
008 140917s2014 pl a |000 0 pol c
020 _a9788371607400
035 _a(OCoLC)892596088
040 _aKR U/moz
_cKR U/moz
_dKR U/GZs
245 0 0 _aPieczarka Agaricus :
_bgatunki, uprawa, właściwości prozdrowotne /
_cpod red. Marka Siwulskiego i Iwony Sas-Golak ; [aut. Marek Siwulski et al.].
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_ccop. 2014.
300 _a186 s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 181-186.
650 7 _aPieczarka.
_2kaba
_975979
700 1 _aSiwulski, Marek.
_eRed.
_913080
700 1 _aSas-Golak, Iwona.
_eRed.
_945460
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
920 _a978-83-7160-740-0
942 _cBK
_00
999 _c45348
_d45348