000 01234cam a2200301 i 4500
001 xx002970900
003 NUKAT
005 20241231090717.0
008 131127s1978 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)864877077
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
041 0 _apol
_brus
_beng
245 0 0 _aZastosowanie ciekłego azotu do mrożenia żywności /
_c[przewodn. kom. Stanisław Grzesiuk].
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczo-Technicznej,
_c1978.
300 _a192, [4] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Zeszyt Specjalny
500 _aNa okł. r. wyd. 1977.
500 _aW serii gł. nr 178.
546 _aStreszcz. ros., ang.
700 1 _aGrzesiuk, Stanisław
_d(1926-2013).
_eRed.
_94790
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_bDział Wydawnictw.
_4pbl
_941754
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie.
_pZeszyt Specjalny
_x0208-4376
_967815
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_v178
_964284
942 _cBK
_00
999 _c45392
_d45392