000 01099cam a2200289 i 4500
001 xx003135063
003 NUKAT
005 20241231105554.0
008 140702s1978 pl a g |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)883574254
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WOs
_dOLSZT 003/MK
100 1 _aKocot, Mariusz.
_929608
245 1 0 _aBiałko niemięsne w przetworach mięsnych /
_cMariusz Kocot.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej,
_c1978.
300 _a38 s. :
_bil. ;
_c20 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ;
_vnr 203
504 _aBibliogr. s. 36-37.
521 8 _aMateriały dydaktyczne dla studentów Wydz. Wet.
650 7 _aBiałka roślinne
_xwykorzystanie.
_2kaba
_9109533
650 7 _aWędliny.
_2kaba
_979934
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bDział Wydawnictw.
_4pbl
_940982
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0239-5762
_vnr 203
_963846
942 _cBK
_00
999 _c45598
_d45598