000 | 01099cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003135063 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105554.0 | ||
008 | 140702s1978 pl a g |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)883574254 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WOs _dOLSZT 003/MK |
||
100 | 1 |
_aKocot, Mariusz. _929608 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBiałko niemięsne w przetworach mięsnych / _cMariusz Kocot. |
260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, _c1978. |
||
300 |
_a38 s. : _bil. ; _c20 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; _vnr 203 |
|
504 | _aBibliogr. s. 36-37. | ||
521 | 8 | _aMateriały dydaktyczne dla studentów Wydz. Wet. | |
650 | 7 |
_aBiałka roślinne _xwykorzystanie. _2kaba _9109533 |
|
650 | 7 |
_aWędliny. _2kaba _979934 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Wrocław). _bDział Wydawnictw. _4pbl _940982 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu _x0239-5762 _vnr 203 _963846 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c45598 _d45598 |