000 01234cam a2200289 i 4500
001 xx002603384
003 NUKAT
005 20241231111736.0
008 120919s1977 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)812742601
040 _aNUKAT
_cOLSZT 003/BT
_dOLSZT 003/WO
100 1 _aWartenberg, Lech
_d(1922-1977).
_915232
245 1 0 _aPrzewodnik do ćwiczeń z wybranych działów analizy chemicznej żywności zwierzęcego pochodzenia /
_cLech Wartenberg.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej,
_c1977.
300 _a140 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ;
_vnr 172
504 _aBibliogr. s. 139-140.
521 8 _aPrzewodnik przeznaczony dla studentów Wydziału Weterynaryjnego.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980764
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vzadania i ćwiczenia.
_2kaba
_9101661
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bDział Wydawnictw.
_4pbl
_940982
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0239-5762
_vnr 172
_963846
942 _cBK
_00
999 _c45669
_d45669