000 01102cam a2200289 i 4500
001 xx003136861
003 NUKAT
005 20241231105715.0
008 140704s2014 pl a f |000 0dpol c
020 _a9788379261727
035 _a(OCoLC)883576788
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/MN
_dLUBL 58/ESs
100 1 _aOlszewski, Adam.
_910414
245 1 0 _aZarządzanie jakością w przemyśle spożywczym :
_bpodstawowe zagadnienia /
_cAdam Olszewski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo WNT,
_c2014.
300 _a96, [3] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. [99].
521 8 _aDla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982173
710 2 _aWydawnictwo WNT.
_4pbl
_943868
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003136861.jpg
920 _a978-83-7926-172-7
942 _cBK
_00
999 _c45861
_d45861