000 | 01102cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003136861 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105715.0 | ||
008 | 140704s2014 pl a f |000 0dpol c | ||
020 | _a9788379261727 | ||
035 | _a(OCoLC)883576788 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _cLUBL 58/MN _dLUBL 58/MN _dLUBL 58/ESs |
||
100 | 1 |
_aOlszewski, Adam. _910414 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : _bpodstawowe zagadnienia / _cAdam Olszewski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo WNT, _c2014. |
||
300 |
_a96, [3] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. [99]. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982173 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo WNT. _4pbl _943868 |
|
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003136861.jpg |
920 | _a978-83-7926-172-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c45861 _d45861 |