000 | 01377cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001837796 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100618.0 | ||
008 | 101005s2010 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788376630526 | ||
035 | _a(OCoLC)750876895 | ||
040 |
_aSZCZ M/MH _cSZCZ M/MH _dWA U/JKs _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng _bger |
|
100 | 1 |
_aCiemniak, Artur. _945849 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności / _cArtur Ciemniak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. |
260 |
_aSzczecin : _bWydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, _c2010. |
||
300 |
_a147 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aZawiera tabele. | ||
504 | _aBibliogr. s. 127-142. | ||
546 | _aStreszcz ang., niem. | ||
650 | 7 |
_aWęglowodory aromatyczne policykliczne _xtoksykologia. _2kaba _9111057 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _980785 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskutki oddziaływania ciepła. _2kaba _9109191 |
|
710 | 2 |
_aZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). _bWydawnictwo Uczelniane. _4pbl _942850 |
|
920 | _a978-83-7663-052-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c45998 _d45998 |