000 01377cam a2200325 i 4500
001 xx001837796
003 NUKAT
005 20241231100618.0
008 101005s2010 pl a |000 0 pol c
020 _a9788376630526
035 _a(OCoLC)750876895
040 _aSZCZ M/MH
_cSZCZ M/MH
_dWA U/JKs
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
_bger
100 1 _aCiemniak, Artur.
_945849
245 1 0 _aWpływ zabiegów kulinarnych oraz procesów technologicznych na zawartość wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w żywności /
_cArtur Ciemniak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
260 _aSzczecin :
_bWydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego,
_c2010.
300 _a147 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tabele.
504 _aBibliogr. s. 127-142.
546 _aStreszcz ang., niem.
650 7 _aWęglowodory aromatyczne policykliczne
_xtoksykologia.
_2kaba
_9111057
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_980785
650 7 _aŻywność
_xskutki oddziaływania ciepła.
_2kaba
_9109191
710 2 _aZachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
_bWydawnictwo Uczelniane.
_4pbl
_942850
920 _a978-83-7663-052-6
942 _cBK
_00
999 _c45998
_d45998