000 01074cam a2200301 i 4500
001 zz2007760718
003 NUKAT
005 20241231114605.0
008 070111s2000 pl a |000 0 pol c
020 _a8372740151
035 _a(OCoLC)169525703
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/KBs
_dBYDG 24/MM
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRembiałkowska, Ewa.
_912041
245 1 0 _aZdrowotna i sensoryczna jakość ziemniaków oraz wybranych warzyw z gospodarstw ekologicznych /
_cEwa Rembiałkowska.
260 _aWarszawa :
_bFundacja Rozwój SGGW,
_c2000.
300 _a116 s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 95-107.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aRolnictwo ekologiczne
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_980910
650 7 _aWarzywa
_xjakość
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9101575
650 7 _aZiemniak
_xjakość
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9101619
920 _a83-7274-015-1
942 _cBK
_00
999 _c4608
_d4608