000 | 01140cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001723782 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090238.0 | ||
008 | 970909s1982 pl a f f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1414036074 | ||
040 |
_aNUKAT _cLUBL 58/ML _dLUBL 58/MN _dŁ U/APs |
||
100 | 1 |
_aChmielowski, Wacław. _92296 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMikrobiologia żywności : _bmateriały do wykładów i ćwiczeń z higieny żywności pochodzenia zwierzęcego / _cWacław Chmielowski. |
250 | _aWyd. 3 popr. | ||
260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _c1982. |
||
300 |
_a119 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu, _x0239-5762 ; _vnr 260 |
|
504 | _aBibliogr. s. 119. | ||
650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xmikrobiologia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9100987 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940981 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu _x0239-5762 _vnr 260 _963846 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c46105 _d46105 |