000 01140cam a2200277 i 4500
001 xx001723782
003 NUKAT
005 20241231090238.0
008 970909s1982 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1414036074
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/ML
_dLUBL 58/MN
_dŁ U/APs
100 1 _aChmielowski, Wacław.
_92296
245 1 0 _aMikrobiologia żywności :
_bmateriały do wykładów i ćwiczeń z higieny żywności pochodzenia zwierzęcego /
_cWacław Chmielowski.
250 _aWyd. 3 popr.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c1982.
300 _a119 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu,
_x0239-5762 ;
_vnr 260
504 _aBibliogr. s. 119.
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xmikrobiologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9100987
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0239-5762
_vnr 260
_963846
942 _cBK
_00
999 _c46105
_d46105