000 01660cam a2200325 i 4500
001 xx003385148
003 NUKAT
005 20241231093911.0
008 150311s1938 pl a 2 |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)907373897
040 _aKR PAU/AD
_cKR PAU/AD
_dKR PAU/AD
041 0 _apol
_beng
100 1 _aPijanowski, Eugeniusz
_d(1906-1974).
_911042
245 1 0 _aOznaczanie stopnia rozcieńczenia serum masła =
_bDetermination of the dilution of butter serum /
_cEugeniusz Pijanowski.
246 3 1 _aDetermination of the dilution of butter serum
260 _aWarszawa :
_b[s.n.],
_c1938
_e(Warszawa :
_fDrukarnia Uniwersytetu Poznańskiego pod zarządem Józefa Winiewicza).
300 _a[2], 66 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Roln. Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakterjologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ;
_vnr 31
500 _aNa s. tyt. nazwa serii w jęz. fr.
500 _aOdb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych. T. 45 (1938), z. 3.
500 _aNumeracja stron także: s. [3], 380-444.
510 3 _aBNPol online
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aMasło
_xanaliza.
_2kaba
_9102019
830 0 _aPrace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie
_vnr 31
_966842
942 _cBK
_00
999 _c46472
_d46472