000 02147cam a2200373 i 4500
001 xx003395646
003 NUKAT
005 20241231094557.0
008 150324s1936 pl 2 |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)907416496
040 _aKR PAU/AD
_cKR PAU/AD
_dKR PAU/AD
041 0 _apol
_beng
100 1 _aPijanowski, Eugeniusz
_d(1906-1974).
_911042
245 1 0 _aStudja nad kwasowością masła.
_n2,
_pNowa metoda oznaczania kwasowości plazmy masła i jej wartość w zestawieniu z metodami dawnemi =
_bStudies on the Acidity of Butter. 2, A new method of Testing Butter for the Acidity of Plasma and its value as compared with the previous methods /
_cEugenjusz Pijanowski.
246 3 _aStudia nad kwasowością masła
246 3 0 _aNowa metoda oznaczania kwasowości plazmy masła i jej wartość w zestawieniu z metodami dawnemi
246 3 1 _aStudies on the Acidity of Butter
246 3 0 _aNew method of Testing Butter for the Acidity of Plasma and its value as compared with the previous methods
260 _aWarszawa :
_b[s.n.],
_c1936
_e([S.l.] :
_fDrukarnia Uniwersytetu Poznańskiego pod zarządem Józefa Winiewicza).
300 _a[6], 16 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Roln. Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ;
_vnr 22
500 _aNa s. tyt. nazwa serii również w jęz. fr.
500 _aOdb.: Rocznik Nauk Rolniczych i Leśnych. T. 36, z. 2 (1936).
500 _aNumeracja s. także S. [189]-204.
504 _aBibliogr. s. 14.
510 3 _aBNPol online
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aMasło
_xanaliza.
_2kaba
_9102019
830 0 _aPrace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie
_vnr 22
_966842
942 _cBK
_00
999 _c46540
_d46540