000 01312cam a2200301 i 4500
001 zz2003906141
003 NUKAT
005 20251208203632.0
008 030507s1982 pl f |000 0 rus c
020 _a8300017399
035 _a(OCoLC)749366054
040 _aLUBL 58/HR
_cLUBL 58/HR
_dLUBL 58/LK
_dOLSZT 003/BK
041 0 _arus
_apol
100 1 _aBracławska, Anna
_c(tłumacz).
_0n 97088161
_91599
245 1 0 _aJęzyk rosyjski - technologia żywności /
_cAnna Bracławska.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW-AR,
_c1982.
300 _a165 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
521 8 _aDla studentów I roku studiów na wydz.: Technologii Żywności oraz Żywienia Człowieka i Wiejskiego Gospodarstwa Domowego.
650 7 _aJęzyk rosyjski
_vlektury i wypisy.
_2kaba
_0s 01325429
_973169
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_0n 2013214636
_941625
830 0 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
_0t 95018356
_963850
920 _a83-00-01739-9
942 _cBK
_00
999 _c4673
_d4673