000 01001cam a2200277 i 4500
001 xx003418988
003 NUKAT
005 20241231100128.0
008 150427s1969 ne a |000 0 eng c
035 _a(OCoLC)1423978085
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
041 0 _aeng
_bdut
100 1 _aErian, Ahmed Fouad Mohamed el-
_d(1940- ).
_946405
245 1 0 _aBacteriological studies on Limburger Cheese /
_cA. F. M. el-Erian.
260 _aWageningen :
_bH. Veenman & Zonen N. V.,
_c1969.
300 _a[6], 116 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMededelingen Landbouwhogeschool Wageningen ;
_v69-12 (1969)
504 _aBibliogr. s. 113-116.
546 _aStreszcz. hol.
650 7 _aSer
_xmikrobiologia.
_2kaba
_9111635
830 0 _aMededelingen van de Landbouwhogeschool te Wageningen
_x1872-728X
_v69-12 (1969)
_967902
942 _cBK
_00
999 _c46765
_d46765