000 | 01665cam a2200361 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2002944607 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092956.0 | ||
008 | 021105s1986 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a8370110371 | ||
035 | _a(OCoLC)749391641 | ||
040 |
_aLUBL U/AO _cLUBL U/AO _dLUBL U/AW _dLUBL U/HPs |
||
041 | 0 |
_apol _beng _bger _brus |
|
100 | 1 |
_aSkrabka-Błotnicka, Teresa _d(1933- ). _946440 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWłaściwości emulgujące i żelujące białek i mięśni drobiowych ze szczególnym uwzględnieniem drobiu wodnego : _bbadania porównawcze / _cTeresa Skrabka-Błotnicka. |
260 |
_aWrocław : _bWydaw. Uczelniane AE, _c1986. |
||
300 |
_a74 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aPrace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania, _x0239-8532 ; _vnr 38 |
|
500 | _aW serii gł. nr 358. | ||
504 | _aBibliogr. s. 64-71. | ||
546 | _aStreszcz. ang., niem., ros. | ||
650 | 7 |
_aDrób wodny tuczony _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _9111657 |
|
650 | 7 |
_aBiałka mięśni _xbadania. _2kaba _9111658 |
|
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość _xbadania. _2kaba _9107288 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Ekonomiczna im. Oskara Langego (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _942625 |
|
830 | 0 |
_aPrace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu _x0324-8445 _vnr 358 _964387 |
|
830 | 0 |
_aPrace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. _pMonografie i Opracowania _x0239-8532 _vnr 38 _965240 |
|
920 | _a83-7011-037-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c46810 _d46810 |