000 | 01211cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003398904 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094816.0 | ||
008 | 150328s2015 pl a g |000 0 pol c | ||
020 | _a9788371607745 | ||
035 | _a(OCoLC)907429255 | ||
040 |
_aBYDG 020/AM _cBYDG 020/AM _dBYDG 020/ED _dGD 27/MDU |
||
245 | 0 | 0 |
_aWoda w żywieniu i jej źródła / _cpod redakcją Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2015. |
||
300 |
_a148, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. [149]. | ||
650 | 7 |
_aWoda pitna _xaspekt zdrowotny. _2kaba _994778 |
|
650 | 7 |
_aWoda pitna _xjakość. _2kaba _994779 |
|
650 | 7 |
_aWoda _xkonsumpcja. _2kaba _979701 |
|
650 | 7 |
_aNapoje bezalkoholowe _xjakość. _2kaba _9111808 |
|
700 | 1 |
_aBrzozowska, Anna _c(technologia żywności). _eRed. _91785 |
|
700 | 1 |
_aGawęcki, Jan _d(1944- ). _eRed. _94212 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941080 |
|
920 | _a978-83-7160-774-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47029 _d47029 |