000 01211cam a2200325 i 4500
001 xx003398904
003 NUKAT
005 20241231094816.0
008 150328s2015 pl a g |000 0 pol c
020 _a9788371607745
035 _a(OCoLC)907429255
040 _aBYDG 020/AM
_cBYDG 020/AM
_dBYDG 020/ED
_dGD 27/MDU
245 0 0 _aWoda w żywieniu i jej źródła /
_cpod redakcją Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego.
250 _aWyd. 2.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2015.
300 _a148, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. [149].
650 7 _aWoda pitna
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_994778
650 7 _aWoda pitna
_xjakość.
_2kaba
_994779
650 7 _aWoda
_xkonsumpcja.
_2kaba
_979701
650 7 _aNapoje bezalkoholowe
_xjakość.
_2kaba
_9111808
700 1 _aBrzozowska, Anna
_c(technologia żywności).
_eRed.
_91785
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
920 _a978-83-7160-774-5
942 _cBK
_00
999 _c47029
_d47029