000 01233cam a2200325 i 4500
001 xx003376071
003 NUKAT
005 20241231093300.0
008 150227s2015 pl a f |001 0 pol c
020 _a9788301181345
035 _a(OCoLC)904779867
040 _aKAT U/MP
_cKAT U/MP
_dKAT U/MB
_dGL 001/KCHs
041 1 _apol
_hger
245 0 0 _aChłodnictwo :
_btechnologia w piekarni /
_credakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aKältetechnologie in der Bäckerei
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN SA,
_c2015.
300 _a440 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. po rozdz. Indeks.
650 7 _aChłodnictwo i urządzenia chłodnicze.
_2kaba
_970692
650 7 _aPiekarstwo
_xtechniki.
_2kaba
_975985
700 1 _aLösche, Klaus.
_eRed.
_946646
700 1 _aBłaszczak, Agnieszka.
_eTł.
_945814
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_917987
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003376071.jpg
920 _a978-83-01-18134-5
942 _cBK
_00
999 _c47066
_d47066