000 | 01233cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003376071 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093300.0 | ||
008 | 150227s2015 pl a f |001 0 pol c | ||
020 | _a9788301181345 | ||
035 | _a(OCoLC)904779867 | ||
040 |
_aKAT U/MP _cKAT U/MP _dKAT U/MB _dGL 001/KCHs |
||
041 | 1 |
_apol _hger |
|
245 | 0 | 0 |
_aChłodnictwo : _btechnologia w piekarni / _credakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aKältetechnologie in der Bäckerei |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN SA, _c2015. |
||
300 |
_a440 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. po rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aChłodnictwo i urządzenia chłodnicze. _2kaba _970692 |
|
650 | 7 |
_aPiekarstwo _xtechniki. _2kaba _975985 |
|
700 | 1 |
_aLösche, Klaus. _eRed. _946646 |
|
700 | 1 |
_aBłaszczak, Agnieszka. _eTł. _945814 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN. _4pbl _917987 |
|
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003376071.jpg |
920 | _a978-83-01-18134-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47066 _d47066 |