000 01062cam a2200265 i 4500
001 xx002144694
003 NUKAT
005 20251217203957.0
008 110719s2010 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788375442663
035 _a(OCoLC)802158381
040 _aKR U/sid
_cKR U/sid
_dKR U/GZs
100 1 _aCzerwińska, Dorota.
_0n 02060043
_946955
245 1 0 _aPodstawy żywienia człowieka :
_bpodstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej.
_n2 /
_cDorota Czerwińska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Rea,
_ccop. 2010.
300 _a228 s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 225-228.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_0s 01009638
_980752
710 2 _aWydawnictwo Rea.
_4pbl
_0n 2013022067
_944260
920 _a978-83-7544-266-3
942 _cBK
_00
999 _c47406
_d47406