000 01103cam a2200313 i 4500
001 xx001811715
003 NUKAT
005 20241231094913.0
008 100824s2010 pl a |001 0 pol c
020 _a9788372438300
035 _a(OCoLC)750554530
040 _aLUBL 58/RL
_cLUBL 58/RL
_dLUBL 58/RL
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
100 1 _aChadwick, Janet.
_946937
245 1 0 _aDomowe konserwowanie żywności /
_cJanet Chadwick ; tł. Marcin Kowalczyk.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aBeginner's Guide to Preserving Food at Home
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo RM,
_c2010.
300 _aVIII, 216 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aTyt. oryg.: The Beginner's Guide to Preserving Food at Home.
504 _aIndeksy.
650 7 _aŻywność
_xkonserwowanie
_vporadniki.
_2kaba
_990640
700 1 _aKowalczyk, Marcin
_c(tłumacz).
_eTł.
_919373
710 2 _aWydawnictwo RM.
_4pbl
_942540
920 _a978-83-7243-830-0
942 _cBK
_00
999 _c47418
_d47418