000 | 01103cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001811715 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094913.0 | ||
008 | 100824s2010 pl a |001 0 pol c | ||
020 | _a9788372438300 | ||
035 | _a(OCoLC)750554530 | ||
040 |
_aLUBL 58/RL _cLUBL 58/RL _dLUBL 58/RL _dLUBL 58/ASs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aChadwick, Janet. _946937 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDomowe konserwowanie żywności / _cJanet Chadwick ; tł. Marcin Kowalczyk. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aBeginner's Guide to Preserving Food at Home |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo RM, _c2010. |
||
300 |
_aVIII, 216 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aTyt. oryg.: The Beginner's Guide to Preserving Food at Home. | ||
504 | _aIndeksy. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwowanie _vporadniki. _2kaba _990640 |
|
700 | 1 |
_aKowalczyk, Marcin _c(tłumacz). _eTł. _919373 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo RM. _4pbl _942540 |
|
920 | _a978-83-7243-830-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47418 _d47418 |