000 | 01214cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001446657 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091649.0 | ||
008 | 091023s2009 pl a |000 0 pol c | ||
020 |
_a9788302028625 _qcz. 2 |
||
020 |
_a9788302031700 _qcałość |
||
035 | _a(OCoLC)750780866 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET |
||
100 | 1 |
_aFlis, Krystyna. _924199 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem. _nCz. 2 / _cKrystyna Flis, Aleksandra Procner. |
250 | _aWyd. 18. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2009. |
||
300 |
_a294, [2] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aU góry okł.: podręcznik. | ||
504 | _aBibliogr. s. 246. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _xtechniki _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _986910 |
|
700 | 1 |
_aProcner, Aleksandra. _911635 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 |
_a978-83-02-02862-5 _qcz. 2 |
||
920 |
_a978-83-02-03170-0 _qcałość |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47426 _d47426 |