000 01214cam a2200337 i 4500
001 xx001446657
003 NUKAT
005 20241231091649.0
008 091023s2009 pl a |000 0 pol c
020 _a9788302028625
_qcz. 2
020 _a9788302031700
_qcałość
035 _a(OCoLC)750780866
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
100 1 _aFlis, Krystyna.
_924199
245 1 0 _aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
_nCz. 2 /
_cKrystyna Flis, Aleksandra Procner.
250 _aWyd. 18.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2009.
300 _a294, [2] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aU góry okł.: podręcznik.
504 _aBibliogr. s. 246.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
650 7 _aKuchnia
_xtechniki
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986910
700 1 _aProcner, Aleksandra.
_911635
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a978-83-02-02862-5
_qcz. 2
920 _a978-83-02-03170-0
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c47426
_d47426