000 01283cam a2200337 i 4500
001 xx002967354
003 NUKAT
005 20241231090502.0
008 131122s2013 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788302041655
_qcz. 3
020 _a9788302031700
_qcałość
035 _a(OCoLC)864869548
040 _aKR U/sid
_cKR U/sid
_dKR U/sid
100 1 _aFlis, Krystyna.
_924199
245 1 0 _aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem :
_b[podręcznik].
_nCz. 3 /
_cKrystyna Flis, Aleksandra Procner.
250 _aWyd. 15.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2013.
300 _a254, [2] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. [256].
650 7 _aGastronomia
_xobsługa klientów
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983205
650 7 _aGastronomia
_vzadania i ćwiczenia.
_2kaba
_9112216
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983286
700 1 _aProcner, Aleksandra.
_911635
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a978-83-02-04165-5
_qcz. 3
920 _a978-83-02-03170-0
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c47427
_d47427