| 000 | 01283cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002967354 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090502.0 | ||
| 008 | 131122s2013 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 |
_a9788302041655 _qcz. 3 |
||
| 020 |
_a9788302031700 _qcałość |
||
| 035 | _a(OCoLC)864869548 | ||
| 040 |
_aKR U/sid _cKR U/sid _dKR U/sid |
||
| 100 | 1 |
_aFlis, Krystyna. _924199 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem : _b[podręcznik]. _nCz. 3 / _cKrystyna Flis, Aleksandra Procner. |
| 250 | _aWyd. 15. | ||
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2013. |
||
| 300 |
_a254, [2] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. s. [256]. | ||
| 650 | 7 |
_aGastronomia _xobsługa klientów _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983205 |
|
| 650 | 7 |
_aGastronomia _vzadania i ćwiczenia. _2kaba _9112216 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983286 |
|
| 700 | 1 |
_aProcner, Aleksandra. _911635 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
| 920 |
_a978-83-02-04165-5 _qcz. 3 |
||
| 920 |
_a978-83-02-03170-0 _qcałość |
||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c47427 _d47427 |
||