000 01189cam a2200289 i 4500
001 xx003549963
003 NUKAT
005 20241231112935.0
008 151109s2013 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788302140822
035 _a(OCoLC)932198949
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
100 1 _aCzerwińska, Dorota.
_946955
245 1 0 _aPodstawy żywienia człowieka :
_bpodstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej.
_n1 /
_cDorota Czerwińska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Rea :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2013.
300 _a176 s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. red. druga data cop.: Wydawnictwo Rea 2010.
504 _aBibliogr. s. 173-176.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_980752
710 2 _aWydawnictwo Rea.
_4pbl
_944260
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a978-83-02-14082-2
942 _cBK
_00
999 _c47474
_d47474