000 | 01189cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003549963 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112935.0 | ||
008 | 151109s2013 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788302140822 | ||
035 | _a(OCoLC)932198949 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/MM |
||
100 | 1 |
_aCzerwińska, Dorota. _946955 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy żywienia człowieka : _bpodstawy żywienia i higieny : podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner w technikum i szkole policealnej. _n1 / _cDorota Czerwińska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Rea : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c2013. |
||
300 |
_a176 s. : _bil. kolor. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa s. red. druga data cop.: Wydawnictwo Rea 2010. | ||
504 | _aBibliogr. s. 173-176. | ||
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _980752 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Rea. _4pbl _944260 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 | _a978-83-02-14082-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47474 _d47474 |