| 000 | 01679cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx002540359 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20250611195007.0 | ||
| 008 | 120705s1993 pl f |101 0 pol c | ||
| 020 | _a8385550151 | ||
| 035 | _a(OCoLC)805384348 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/AS _cLUBL 58/AS _dLUBL 58/AS |
||
| 111 | 2 |
_aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN _n(24 ; _d1993 ; _cWrocław). _947360 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aJakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne : _bXXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Wrocław, 29-30 czerwca : streszczenia referatów i doniesień plakatowych / _c[org. Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Wydział Technologii i Chemii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Wrocławski ; kom. nauk. Zbigniew Duda et al.]. |
| 246 | 3 | 0 | _aXXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN |
| 246 | 3 | 0 | _aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, 24 |
| 260 |
_aWrocław : _bWydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej, _c1993. |
||
| 300 |
_a340 s. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aIndeks autorów. | ||
| 700 | 1 |
_aDuda, Zbigniew _d(1929-2021). _eRed. _93287 |
|
| 710 | 2 |
_aPolska Akademia Nauk. _bKomitet Technologii i Chemii Żywności. _911342 |
|
| 710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Wrocław). _bWydział Technologii Żywności. _9208 |
|
| 710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. _bOddział Wrocławski. _947361 |
|
| 920 | _a83-85550-15-1 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c47863 _d47863 |
||