000 01679cam a2200313 i 4500
001 xx002540359
003 NUKAT
005 20250611195007.0
008 120705s1993 pl f |101 0 pol c
020 _a8385550151
035 _a(OCoLC)805384348
040 _aLUBL 58/AS
_cLUBL 58/AS
_dLUBL 58/AS
111 2 _aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
_n(24 ;
_d1993 ;
_cWrocław).
_947360
245 1 0 _aJakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne :
_bXXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Wrocław, 29-30 czerwca : streszczenia referatów i doniesień plakatowych /
_c[org. Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, Wydział Technologii i Chemii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział Wrocławski ; kom. nauk. Zbigniew Duda et al.].
246 3 0 _aXXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
246 3 0 _aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, 24
260 _aWrocław :
_bWydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej,
_c1993.
300 _a340 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIndeks autorów.
700 1 _aDuda, Zbigniew
_d(1929-2021).
_eRed.
_93287
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bKomitet Technologii i Chemii Żywności.
_911342
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydział Technologii Żywności.
_9208
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_bOddział Wrocławski.
_947361
920 _a83-85550-15-1
942 _cBK
_00
999 _c47863
_d47863