000 | 01212cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003514903 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110558.0 | ||
008 | 150924s2015 pl a |001 0 pol c | ||
020 | _a9788371607738 | ||
035 | _a(OCoLC)924872202 | ||
040 |
_aBYDG 22/RB _cBYDG 22/RBs _dBYDG 22/AJ _dKR U/42EBs |
||
245 | 0 | 0 |
_aZmysły a jakość żywności i żywienia / _cpod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2015. |
||
300 |
_a192 s. : _bil. (w tym kolor.) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 187. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aNarządy zmysłów. _2kaba _975028 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna. _2kaba _980766 |
|
650 | 7 |
_aPreferencje żywieniowe. _2kaba _976698 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xsmakowitość. _2kaba _980822 |
|
700 | 1 |
_aGawęcki, Jan _d(1944- ). _eRed. _94212 |
|
700 | 1 |
_aBaryłko-Pikielna, Nina _d(19..-2019). _eRed. _9819 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _941080 |
|
920 | _a978-83-7160-773-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47868 _d47868 |