000 01212cam a2200313 i 4500
001 xx003514903
003 NUKAT
005 20241231110558.0
008 150924s2015 pl a |001 0 pol c
020 _a9788371607738
035 _a(OCoLC)924872202
040 _aBYDG 22/RB
_cBYDG 22/RBs
_dBYDG 22/AJ
_dKR U/42EBs
245 0 0 _aZmysły a jakość żywności i żywienia /
_cpod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2015.
300 _a192 s. :
_bil. (w tym kolor.) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 187. Indeks.
650 7 _aNarządy zmysłów.
_2kaba
_975028
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna.
_2kaba
_980766
650 7 _aPreferencje żywieniowe.
_2kaba
_976698
650 7 _aŻywność
_xsmakowitość.
_2kaba
_980822
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
700 1 _aBaryłko-Pikielna, Nina
_d(19..-2019).
_eRed.
_9819
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941080
920 _a978-83-7160-773-8
942 _cBK
_00
999 _c47868
_d47868