000 01345cam a2200289 i 4500
001 zz2006767625
003 NUKAT
005 20241231101910.0
008 060517s1998 pl a |101 0 pol c
020 _a8387443654
035 _a(OCoLC)1412850176
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/JGs
245 0 0 _aProcesy technologiczne a jakość żywności :
_bXXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Olsztyn, 21-23 września 1998 r. : streszczenia referatów i doniesień naukowych /
_c[kom. nauk. Włodzimierz Bednarski et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.].
260 _aOlsztyn :
_bAkademia Rolniczo-Techniczna,
_c1998.
300 _a529, [2] s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy niektórych ref. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vkonferencje.
_2kaba
_976975
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_980781
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia
_vkonferencje.
_2kaba
_980771
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- ).
_eRed.
_9944
711 2 _aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN
_n(29 ;
_d1998 ;
_cOlsztyn).
_947383
920 _a83-87443-65-4
942 _cBK
_00
999 _c47871
_d47871