000 | 01345cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006767625 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101910.0 | ||
008 | 060517s1998 pl a |101 0 pol c | ||
020 | _a8387443654 | ||
035 | _a(OCoLC)1412850176 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/JGs |
||
245 | 0 | 0 |
_aProcesy technologiczne a jakość żywności : _bXXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Olsztyn, 21-23 września 1998 r. : streszczenia referatów i doniesień naukowych / _c[kom. nauk. Włodzimierz Bednarski et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.]. |
260 |
_aOlsztyn : _bAkademia Rolniczo-Techniczna, _c1998. |
||
300 |
_a529, [2] s. : _bil. ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy niektórych ref. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vkonferencje. _2kaba _976975 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vkonferencje. _2kaba _980781 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia _vkonferencje. _2kaba _980771 |
|
700 | 1 |
_aBednarski, Włodzimierz _d(1943- ). _eRed. _9944 |
|
711 | 2 |
_aSesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN _n(29 ; _d1998 ; _cOlsztyn). _947383 |
|
920 | _a83-87443-65-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47871 _d47871 |