000 01413cam a2200301 i 4500
001 zz2003969802
003 NUKAT
005 20241231103355.0
008 030618s1997 pl | |101 ||pol|c
020 _a8390649055
035 _a(OCoLC)749563909
040 _aGD PAN/KM
_cGD PAN/KM
_dGD PAN/MO
_dWA U/MPu
_dGD PAN/JMSs
245 0 0 _aXXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" :
_bstreszczenie doniesień /
_cKomitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, Politechnika Gdańska, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Morski Instytut Rybacki, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział w Gdańsku ; [kom. nauk. Bronisław Drozdowski et al.].
246 3 0 _aSesja Naukowa "Postepy w technologii i chemii żywności", 28
260 _aGdańsk :
_bPG,
_ccop. 1997.
300 _a315, [6] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIndeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vkonferencje.
_2kaba
_976975
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vkonferencje.
_2kaba
_980763
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vkonferencje.
_2kaba
_997219
700 1 _aDrozdowski, Bronisław
_d(1928-2017).
_eRed.
_927808
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bKomitet Technologii i Chemii Żywności.
_911342
920 _a83-906490-5-5
942 _cBK
_00
999 _c47872
_d47872