000 00996cam a2200229 i 4500
001 xx003581192
003 NUKAT
005 20241231115045.0
008 151215s1986 pl a |100 0 pol c
035 _a(OCoLC)1412064144
040 _aKR 197/GJ
_bpol
_erda
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
_dKR 197/GJ
245 0 0 _aDoskonalenie procesów biotechnologicznych w przemyśle spożywczym :
_bXVII Sesja Naukowa : Łódź, 26-27 czerwca 1986.
_nCz. 2 /
_cKomitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk.
260 _aŁódź :
_b[wydawca nieznany],
_c1986.
300 _aStron XIII, 325-745 :
_bilustracje ;
_c20 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliografia przy referatach.
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia
_vkonferencje.
_2kaba
_980771
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bKomitet Technologii i Chemii Żywności.
_eInstytucja sprawcza
_911342
942 _cBK
_00
999 _c47900
_d47900