| 000 | 00996cam a2200229 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003581192 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231115045.0 | ||
| 008 | 151215s1986 pl a |100 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1412064144 | ||
| 040 |
_aKR 197/GJ _bpol _erda _cKR 197/GJs _dKR 197/MM _dKR 197/GJ |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aDoskonalenie procesów biotechnologicznych w przemyśle spożywczym : _bXVII Sesja Naukowa : Łódź, 26-27 czerwca 1986. _nCz. 2 / _cKomitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk. |
| 260 |
_aŁódź : _b[wydawca nieznany], _c1986. |
||
| 300 |
_aStron XIII, 325-745 : _bilustracje ; _c20 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliografia przy referatach. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia _vkonferencje. _2kaba _980771 |
|
| 710 | 2 |
_aPolska Akademia Nauk. _bKomitet Technologii i Chemii Żywności. _eInstytucja sprawcza _911342 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c47900 _d47900 |
||