000 | 01190cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003539600 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112224.0 | ||
008 | 151027s2015 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788301182991 | ||
035 | _a(OCoLC)932188109 | ||
040 |
_aOLSZT 003/ISO _cOLSZT 003/ISOs |
||
041 | 1 |
_apol _hger |
|
245 | 0 | 0 |
_aZakwas : _btechnologia w piekarni / _credakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aHandbuch Sauerteig |
|
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Naukowe PWN SA, _c2015. |
||
300 |
_a408 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. po rozdz. | ||
650 | 7 |
_aPiekarstwo _xtechniki. _2kaba _975985 |
|
700 | 1 |
_aBłaszczak, Agnieszka. _eTł. _945814 |
|
700 | 1 |
_aBrandt, Markus J. _eRed. _947433 |
|
700 | 1 |
_aGänzle, Michael G. _eRed. _947434 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Naukowe PWN. _4pbl _917987 |
|
856 | 4 | 8 |
_3Okładka _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003539600.jpg |
920 | _a978-83-01-18299-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c47946 _d47946 |