000 01190cam a2200325 i 4500
001 xx003539600
003 NUKAT
005 20241231112224.0
008 151027s2015 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788301182991
035 _a(OCoLC)932188109
040 _aOLSZT 003/ISO
_cOLSZT 003/ISOs
041 1 _apol
_hger
245 0 0 _aZakwas :
_btechnologia w piekarni /
_credakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aHandbuch Sauerteig
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN SA,
_c2015.
300 _a408 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. po rozdz.
650 7 _aPiekarstwo
_xtechniki.
_2kaba
_975985
700 1 _aBłaszczak, Agnieszka.
_eTł.
_945814
700 1 _aBrandt, Markus J.
_eRed.
_947433
700 1 _aGänzle, Michael G.
_eRed.
_947434
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_917987
856 4 8 _3Okładka
_uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx003539600.jpg
920 _a978-83-01-18299-1
942 _cBK
_00
999 _c47946
_d47946