000 01117cam a2200289 i 4500
001 xx003592042
003 NUKAT
005 20241231115803.0
008 160112s2015 pl a |000 0 pol c
020 _a9788379961931
035 _a(OCoLC)934700144
040 _aKR U/GK
_cKR U/GK
_dKR U/GKs
100 1 _aSobczyk, Anna
_c(technologia żywności).
_947712
245 1 0 _aTechnologia zbóż.
_nCz. 1,
_pOcena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna /
_cAnna Sobczyk i Joanna Kaszuba.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2015.
300 _a75 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 75.
650 7 _aZboża
_xtechnologia po zbiorze.
_2kaba
_9112720
650 7 _aZboża
_xprzerób
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9112721
700 1 _aKaszuba, Joanna
_c(technologia żywności).
_947713
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941052
920 _a978-83-7996-193-1
942 _cBK
_00
999 _c48178
_d48178