000 | 01661cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003504181 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105846.0 | ||
008 | 150909s2015 pl a u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788327548412 | ||
035 | _a(OCoLC)924764713 | ||
040 |
_aKR 93/GNW _cKR 93/GNW _dKR 93/MU _dLUBL 58/ASO |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 2: Metoda enzymatyczna wykorzystująca galaktozową część laktozy PN-ISO 5765-2 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 5765-2:2015-09 |
246 | 1 | 3 | _aDried milk, dried ile-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose |
246 | 1 |
_iNr ujednolicony: _aPN-ISO 5765-2:2015-09 |
|
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2015. |
||
300 |
_a20 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10;67.100.30;67.100.40. | ||
504 | _aBibliogr. s. 20. | ||
530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
590 | _aWprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
920 | _a978-83-275-4841-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c48263 _d48263 |