000 01639cam a2200349 i 4500
001 xx003502502
003 NUKAT
005 20241231105736.0
008 150907s2015 pl a u |000 0 pol c
020 _a9788327547224
035 _a(OCoLC)924685462
040 _aKR 93/GNW
_cKR 93/GNW
_dKR 93/MU
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 1: Metoda enzymatyczna wykorzystująca glukozową część laktozy PN-ISO 5765-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 5765-1:2015-07
246 1 3 _aDried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
246 1 _iNr ujednolicony:
_aPN-ISO 5765-1:2015-07
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2015.
300 _a20 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10 ; 67.100.30 ; 67.100.40.
504 _aBibliogr. s. 20.
530 _aDostępny także w wersji elektronicznej.
590 _aWprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.
590 _aWprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
920 _a978-83-275-4722-4
942 _cBK
_00
999 _c48272
_d48272