000 01497cam a2200361 i 4500
001 xx003617498
003 NUKAT
005 20241231090754.0
008 160209s2015 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788379962235
035 _a(OCoLC)939907640
040 _aOLSZT 003/JG
_cOLSZT 003/JGs
_dOLSZT 003/DK
100 1 _aZaguła, Grzegorz.
_947893
245 1 0 _aObrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania /
_cGrzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Tomasz Cebulak, Joanna Kotula.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2015.
300 _a225, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 218-[226].
650 7 _aRolnictwo ekologiczne
_xbadania
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_9112890
650 7 _aOwoce
_xskład chemiczny.
_2kaba
_975780
650 7 _aWarzywa
_xskład chemiczny.
_2kaba
_979566
700 1 _aPuchalski, Czesław.
_920294
700 1 _aBajcar, Marcin.
_947894
700 1 _aCebulak, Tomasz.
_930694
700 1 _aCzernicka, Maria.
_947895
700 1 _aSaletnik, Bogdan.
_947896
700 1 _aKotula, Joanna
_c(technologia żywności).
_947897
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941052
920 _a978-83-7996-223-5
942 _cBK
_00
999 _c48415
_d48415