000 | 01204cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002597693 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111352.0 | ||
008 | 010402s1999 pl | |00| ||pol|c | ||
020 | _a8390836955 | ||
035 | _a(OCoLC)812733363 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR 197/JMK |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
110 | 2 |
_aChilled Food Association. _92257 |
|
245 | 1 | 0 |
_aDobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej : _bwytyczne / _cStowarzyszenie Żywności Chłodzonej ; [tł. Małgorzata Wiśniewska, Jan Zalewski]. |
246 | 1 |
_iTyt. oryg.: _aGuidelines for good hygienic practice in the manufacture of chilled food |
|
260 |
_aWarszawa : _bAgencja Informacji Wydawniczych IPS, _c1999. |
||
300 |
_a79 k. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aKarty w obrębie nr 33-54 zadrukowane dwustronnie. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xnormy. _2kaba _980802 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xschładzanie. _2kaba _980814 |
|
700 | 1 |
_aWiśniewska, Małgorzata _c(tłumacz). _eTł. _915625 |
|
700 | 1 |
_aZalewski, Jan _c(tłumacz). _eTł. _916128 |
|
920 | _a83-908369-5-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c4847 _d4847 |