000 01204cam a2200313 i 4500
001 xx002597693
003 NUKAT
005 20241231111352.0
008 010402s1999 pl | |00| ||pol|c
020 _a8390836955
035 _a(OCoLC)812733363
040 _aNUKAT
_cKR 197/JMK
041 1 _apol
_heng
110 2 _aChilled Food Association.
_92257
245 1 0 _aDobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej :
_bwytyczne /
_cStowarzyszenie Żywności Chłodzonej ; [tł. Małgorzata Wiśniewska, Jan Zalewski].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aGuidelines for good hygienic practice in the manufacture of chilled food
260 _aWarszawa :
_bAgencja Informacji Wydawniczych IPS,
_c1999.
300 _a79 k. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aKarty w obrębie nr 33-54 zadrukowane dwustronnie.
650 7 _aŻywność
_xnormy.
_2kaba
_980802
650 7 _aŻywność
_xschładzanie.
_2kaba
_980814
700 1 _aWiśniewska, Małgorzata
_c(tłumacz).
_eTł.
_915625
700 1 _aZalewski, Jan
_c(tłumacz).
_eTł.
_916128
920 _a83-908369-5-5
942 _cBK
_00
999 _c4847
_d4847