| 000 | 01137cam a2200289 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003618531 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090837.0 | ||
| 008 | 160210s2016 pl a f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788375836592 | ||
| 035 | _a(OCoLC)939908509 | ||
| 040 |
_aWA 162/ECZ _cWA 162/ECZ _dWA 162/EG _dKR U/GZs _dGD 27/LKs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aOpakowania i pakowanie żywności : _bwybrane zagadnienia / _cpod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej. |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2016. |
||
| 300 |
_a211 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xopakowania _vpodręczniki. _2kaba _9113006 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xpakowanie _vpodręczniki. _2kaba _9113003 |
|
| 700 | 1 |
_aLeszczyński, Krzysztof _c(technologia żywności). _eRed. _943517 |
|
| 700 | 1 |
_aŻbikowska, Anna. _eRed. _941187 |
|
| 710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _941623 |
|
| 920 | _a978-83-7583-659-2 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c48499 _d48499 |
||