000 01137cam a2200289 i 4500
001 xx003618531
003 NUKAT
005 20241231090837.0
008 160210s2016 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788375836592
035 _a(OCoLC)939908509
040 _aWA 162/ECZ
_cWA 162/ECZ
_dWA 162/EG
_dKR U/GZs
_dGD 27/LKs
245 0 0 _aOpakowania i pakowanie żywności :
_bwybrane zagadnienia /
_cpod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2016.
300 _a211 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xopakowania
_vpodręczniki.
_2kaba
_9113006
650 7 _aŻywność
_xpakowanie
_vpodręczniki.
_2kaba
_9113003
700 1 _aLeszczyński, Krzysztof
_c(technologia żywności).
_eRed.
_943517
700 1 _aŻbikowska, Anna.
_eRed.
_941187
710 2 _aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941623
920 _a978-83-7583-659-2
942 _cBK
_00
999 _c48499
_d48499