000 | 01112cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003639272 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092234.0 | ||
008 | 160303s1973 pl a |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)836223649 | ||
040 |
_aKR 197/GJ _cKR 197/GJs _dKR 197/MM |
||
100 | 1 |
_aTwarogowska, Eleonora. _948058 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechniczna analiza zakładów terenowego przemysłu cukierniczego PPT w zakresie asortymentu i techniki produkcji / _cEleonora Twarogowska. |
260 |
_aWarszawa : _bInstytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła, _c1973. |
||
300 |
_a170 s., [28] s. tabl. : _bil. ; _c20 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aPrace i Materiały / Instytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła ; _v24/340 |
|
504 | _aBibliogr. s. 169-170. | ||
650 | 7 |
_aSłodycze _xaparatura i sprzęt. _2kaba _978849 |
|
710 | 2 |
_aInstytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła. _4pbl _948059 |
|
830 | 0 |
_aPrace i Materiały - Instytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła _v24/340 _968114 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c48605 _d48605 |