000 01112cam a2200265 i 4500
001 xx003639272
003 NUKAT
005 20241231092234.0
008 160303s1973 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)836223649
040 _aKR 197/GJ
_cKR 197/GJs
_dKR 197/MM
100 1 _aTwarogowska, Eleonora.
_948058
245 1 0 _aTechniczna analiza zakładów terenowego przemysłu cukierniczego PPT w zakresie asortymentu i techniki produkcji /
_cEleonora Twarogowska.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła,
_c1973.
300 _a170 s., [28] s. tabl. :
_bil. ;
_c20 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPrace i Materiały / Instytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła ;
_v24/340
504 _aBibliogr. s. 169-170.
650 7 _aSłodycze
_xaparatura i sprzęt.
_2kaba
_978849
710 2 _aInstytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła.
_4pbl
_948059
830 0 _aPrace i Materiały - Instytut Przemysłu Drobnego i Rzemiosła
_v24/340
_968114
942 _cBK
_00
999 _c48605
_d48605