000 01240cam a2200301 i 4500
001 xx002958968
003 NUKAT
005 20241231085929.0
008 131114s2013 pl a f p |000 0 pol c
020 _a9788302140778
035 _a(OCoLC)864407564
040 _aKR U/MSo
_cKR U/MSo
_dKR U/GZs
100 1 _aKonarzewska, Małgorzata.
_919069
245 1 0 _aWyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych :
_bpodręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej /
_cMałgorzata Konarzewska, Ewa Hanna Lada, Barbara Zielonka.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_ccop. 2013.
300 _a247, [1] s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wyd.
504 _aBibliogr. s. 245-247.
650 7 _aGastronomia
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971963
700 1 _aLada, Ewa Hanna.
_948302
700 1 _aZielonka, Barbara
_c(gastronomia).
_919098
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a978-83-02-14077-8
942 _cBK
_00
999 _c48847
_d48847