| 000 | 01222cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003556081 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231113338.0 | ||
| 008 | 151117s2015 pl a |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788379961672 | ||
| 035 | _a(OCoLC)932210183 | ||
| 040 |
_aOLSZT 003/JG _cOLSZT 003/JGs _dOLSZT 003/DK |
||
| 041 | 0 |
_apol _arus _beng |
|
| 245 | 0 | 0 |
_aBezpieczeństwo żywności / _credakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar. |
| 260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2015. |
||
| 300 |
_a141 s. : _bil. ; _c23 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy art. | ||
| 546 | _aTekst częśc. ros. Streszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _xocena _zPolska. _2kaba _9113212 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _xocena _zUkraina. _2kaba _9113213 |
|
| 700 | 1 |
_aPuchalski, Czesław. _eRed. _920294 |
|
| 700 | 1 |
_aDżugan, Małgorzata. _eRed. _936779 |
|
| 700 | 1 |
_aAugustyńska-Prejsnar, Anna. _eRed. _944760 |
|
| 710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _4pbl _941052 |
|
| 920 | _a978-83-7996-167-2 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c48958 _d48958 |
||