000 01222cam a2200325 i 4500
001 xx003556081
003 NUKAT
005 20241231113338.0
008 151117s2015 pl a |000 0 pol c
020 _a9788379961672
035 _a(OCoLC)932210183
040 _aOLSZT 003/JG
_cOLSZT 003/JGs
_dOLSZT 003/DK
041 0 _apol
_arus
_beng
245 0 0 _aBezpieczeństwo żywności /
_credakcja naukowa Czesław Puchalski, Małgorzata Dżugan, Anna Augustyńska-Prejsnar.
260 _aRzeszów :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
_c2015.
300 _a141 s. :
_bil. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy art.
546 _aTekst częśc. ros. Streszcz. ang.
650 7 _aŻywność
_xjakość
_xocena
_zPolska.
_2kaba
_9113212
650 7 _aŻywność
_xjakość
_xocena
_zUkraina.
_2kaba
_9113213
700 1 _aPuchalski, Czesław.
_eRed.
_920294
700 1 _aDżugan, Małgorzata.
_eRed.
_936779
700 1 _aAugustyńska-Prejsnar, Anna.
_eRed.
_944760
710 2 _aUniwersytet Rzeszowski.
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941052
920 _a978-83-7996-167-2
942 _cBK
_00
999 _c48958
_d48958