000 01373cam a2200325 i 4500
001 xx003491338
003 NUKAT
005 20251222203745.0
008 150812s2015 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788372592347
035 _a(OCoLC)924673068
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/MN
100 1 _aKisielewska, Ewa.
_0n 99009926
_96736
245 1 0 _aĆwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności /
_cEwa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater.
250 _aWyd. 3 zm. i rozsz.
260 _aLublin :
_bWUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2015.
300 _a204, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera wykaz cytowanych norm i rozporządzeń.
504 _aLiteratura s. 199-200.
521 8 _aDla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz dietetyki.
650 7 _aMikrobiologia
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_0s 01304197
_974720
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_0s 01303683
_980797
700 1 _aKordowska-Wiater, Monika.
_0n 99009925
_97067
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Lublin).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_0n 2012029607
_941085
920 _a978-83-7259-234-7
942 _cBK
_00
999 _c49044
_d49044