000 01344cam a2200325 i 4500
001 xx003509403
003 NUKAT
005 20241231110221.0
008 150916s2015 pl a f f |000 0 pol c
020 _a9788302149757
035 _a(OCoLC)947759881
040 _aSZCZ ZUT/MG
_cSZCZ ZUT/MG
_dSZCZ ZUT/KK
_dWA M/ES
100 1 _aKmiołek, Anna.
_945738
245 1 0 _aPracownia gastronomiczna :
_bkwalifikacja T. 6 : sporządzanie potraw i napojów : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz /
_cAnna Kmiołek-Gizara.
246 3 0 _aSporządzanie potraw i napojów :
_btechnik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_ccop. 2015.
300 _a248 s. :
_bil. kolor. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPraktyczna Nauka Zawodu
500 _aNa okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa.
504 _aBibliogr. s. 348.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
650 7 _aKuchnia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983206
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
830 0 _aPraktyczna Nauka Zawodu
_968193
920 _a978-83-02-14975-7
942 _cBK
_00
999 _c49506
_d49506