| 000 | 01344cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | xx003509403 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231110221.0 | ||
| 008 | 150916s2015 pl a f f |000 0 pol c | ||
| 020 | _a9788302149757 | ||
| 035 | _a(OCoLC)947759881 | ||
| 040 |
_aSZCZ ZUT/MG _cSZCZ ZUT/MG _dSZCZ ZUT/KK _dWA M/ES |
||
| 100 | 1 |
_aKmiołek, Anna. _945738 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aPracownia gastronomiczna : _bkwalifikacja T. 6 : sporządzanie potraw i napojów : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / _cAnna Kmiołek-Gizara. |
| 246 | 3 | 0 |
_aSporządzanie potraw i napojów : _btechnik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _ccop. 2015. |
||
| 300 |
_a248 s. : _bil. kolor. ; _c29 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 | _aPraktyczna Nauka Zawodu | |
| 500 | _aNa okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 348. | ||
| 650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
| 650 | 7 |
_aKuchnia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983206 |
|
| 710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
| 830 | 0 |
_aPraktyczna Nauka Zawodu _968193 |
|
| 920 | _a978-83-02-14975-7 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c49506 _d49506 |
||